sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Uutuutena kalenteri

Väsäsin uuden linkin sivupalkkiin: Treenaamiseen ja muuhun terveelliseen keskittyvä kalenteri. Kuten villisti nimensä puolesta voi arvata, kirjailen sinne urheiluun ja liikkumiseen liittyviä tapahtumia/ajatuksia. Kenties pysyn paremmin mukana suunnitelmissa, kun ne on kirjattu jonnekin :)

Äitini lähetti minulle uudet urheilurintaliivit! Niitä on todellakin tarvittu, sillä edelliset ovat kahdeksan vuoden takaa... Voitte varmasti kuvitella, minkälaisessa kunnossa olivat. Ja ei hätiä, maksoin näistä kyllä äidilleni ;)


Päätin myös yhdestä yllättävästä käänteestä: alan kirjaamaan painoani tänne. En ole halunnut aiemmin kertoa painoani täällä, koska... en tiedä. Kai minua nolotti, hävetti, suututti. En oikeastaan enää muistakaan syitä, miksi niin vankasti kielsin kertomasta painoani, vaikka sitä kyseltiin täälläkin. Tunnen kuitenkin itseni tällä hetkellä niin hyväksi (eilisestä ahmimiskohtauksesta huolimatta) edellisiin vuosiin verrattuna, että antaa mennä!

Hei, olen Sam. Painoni perjantaiaamuna oli 82.4 kiloa.

Minullahan on uudessa asunnossani käytössä vakaa (jippii!), joten lukemia päivittyy varmasti entisiä viikkoja useammin ;) Nyt menen nautiskelemaan sunnuntaiauringosta, heippa!
Tumblr_mfixc5woz61rxo9w5o1_1280_large
weheartit

Tumblr_mgdzdzmds01rkgr6ro1_1280_large
weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti