keskiviikko 8. toukokuuta 2013

I'm still alive!

Siitä on päivälleen kuukausi, kun viimeksi olen täällä käynyt. Tekisi mieli pyydellä anteeksi kirjoittamattomuuttani, mutta toisaalta ei ole anteeksipyydettävää. Viimeisen kuukauden vietin sairaalassa ja lepotuolissa eikä mielessäni vilkahtanutkaan ajatus laihduttamisesta ja blogista. Kiloja kertyikin sitten sen verran takaisin, että nyt kismittääääääääääää.

Ja nyt motivaatiota sekä tsemppiä raiteille palaamiseen. 

Minun ei tee tippaakaan mieli laihduttaa tai liikkua, mutta totta puhuen oksettaa ajatuskin paikallaan olemisesta ja samoihin kilomääriin palaamisesta. Mutta onkos se ihmekään näillä syömingeillä; jokaisena päivänä suklaata tai sipsejä tai karkkia tai munkkeja tai muuta hyvää. Eikä niin vähääkään.

Tällä hetkellä painan 86,5 kiloa. Yääk. Voisin sanoa, että tämä uudelleenaloitus on kokonaisuudessaan uusi aloitus. Aloitetaan se siis sokerilakolla!

Nauttitaan keväästä ja hyvästä fiiliksestä! ;) 
Large
weheartit

4 kommenttia:

  1. Hui kauhee ku säikähdin tosta alusta! Just tässä yks päivä mietin, että mitähän siulle kuuluu. Toivottavasti hyvää tai ainakin olosuhteisiin nähden hyvää. Voimia sinne sinulle oikein paljon! <3

    VastaaPoista
  2. Voi kauheeta, ootko ihan kunnossa? Pääsetkö saleilemaan heti, vai joudutko pitämään taukoa? Ollaan hei samoissa painolukemissa, nyt täysillä eteenpäin! I dare you! ;)

    VastaaPoista
  3. Saaam, misnää oot? Toivottavasti reissu sujuu hyvin ja paino tippuu, laita ihmeessä päivityksiä kunhan taas kerkeät! :)

    VastaaPoista