maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hey Ho, Lets Go!


"Suunnitelma: Viikko 14
To: Alakroppatreeni
Pe: Yläkroppatreeni
La: Alakroppatreeni
Su: Yläkroppatreeni"

Todellinen Viikko 14
La: Sulkapallotreeni

Ihan oikeasti nyt! Minulla on todellinen läskipossuolo. Viime viikko minulla meni sairastellessa, makoillessa ja herkutellessa. Enkä voi sanoa yllättyneeni kilojen kerääntymisestä kroppaan. Parina päivänä kuljin muutamia tunteja ulkona, mutta en kirjoittele niitä treenikalenteriin mukaan. Lasken urheiluksi pääasiassa sellaisen, jota varten pitää oikeasti valmistautua (pakkaamalla treenikamppeet ja lähtemällä salille tms.) Juoksemisen laskisin kyllä treeniksi, mutta juoksutreeniin en kykene. Vielä! ;)

Pitäisi tiputtaa kaksi kiloa, jotta pääsisin pois merkittävän ylipainon kierteestä. Lievä ylipaino, täältä tullaan! Tuloksien saaminen ei oikeasti ole kaukana, se on vain rappusten kipuamisen ja salitreenin päässä. Miksi on muka niin hankalaa heittää juomapullo ja lenkkarit kassiin ja painua treenaamaan? Tahdonvoima, tahdonvoima.

Matka kohti salia, nyt!

PS. Löysin weheartista todellisen motivaatiokuvan. Kuvassa on nainen, jonka näköinen todella haluaisin olla. Rock, naisellinen ja treenattu. TÄTÄ MINÄ HALUAN.
Tumblr_lhjrl5jua01qafo75o1_500_large
weheartit

1 kommentti:

  1. Inspaavien kuvien etsiminen ja katselu auttaa, minulla ainakin. Kaksi kiloa ei ole mitään, pystyt siihen takuulla. Keep up the good work!!

    VastaaPoista