sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Model My Diet

Melkoisen moni blogaaja (esimerkiksi 100 kilon keijukainen nimensä mukaisessa blogissa, Gwenndelinin Roskaruokaympyrä ja Raparperin Raparperisydän) ovat tehneet omat mallikuvansa aloituspainoistaan ja tavoitteistaan. Itsekin leikin Model My Diet -sivustolla ja loin muutaman nuken itsestäni. :) Kannattaa kokeilla!

En ota itsestäni todellisia valokuvia, joten tämä on hyvä tapa huomata (edes jonkinlainen) muutos. Olisipa mahani oikeasti noin sileä kuin 95- ja 84-kilon kuvissa! Todellisuudessahan se on täynnä kaikenmaailman kuoppia ja makkaroita (ahh, miten hurmaava mielikuva). Joka tapauksessa, tässä Sam esittelee itsensä mallikuvien muodossa! ;)

Ensimmäinen mallikuva: aloitus 95 kiloa
Toinen mallikuva: tällä hetkellä 84 kiloa
Kolmas mallikuva: tavoite 60 kiloaJos tuollaisen muutoksen saisikin aikaan! Ja todella pääsisi tavoitepainoon :) Ny lopetetaan jossittelu, minä pääsen tavoitepainooni! Vaikka olenkin uuden vaa'an mukaan kerännyt kiloja takaisin... Voehan.

1 kommentti:

  1. Heippa! Päätin tulla käymään vastavierailulla :) Seuraava hetki kuluukin sitten model my diet -sivustolla!

    Muutenkin taida jäädä seurailemaan sun kirjoitteluja. Pidän sun tavastasi kirjoittaa ja elämäsi vaikuttaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista