keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tahdonvoimaton possu?

Minusta on tullut nurkassa röhnöttävä sika. Pullat, leivokset, karkit, sipsit; kaikki tänne vaan! Mitäs siitä riemusta, jonka koin mahtuessani pienempiin vaatteisiin. Onhan oikein kivaa, kun kiloja on palannut jo kolmisen verran. Etteivät ne kauaa haaveillut farkut mahdukaan enää päälle. On oikein hyvä olo, joopajoo.

PASKAT.

Ny on semmoinen tsemppi että kirosanat vain lentää! Ärsyttää niin julmetusti! Mikä perustelu herkutteluun on se, että on "oma keittiö" käytettävissä? Se, että viimein asun hetken paikoillani ja minulla on varaa herkutteluun? Ei mikään peruste! Maha, nyt saat luvan tottua jälleen terveelliseen ruokaan, mistä vielä kaiken lisäksi nautit! Sokerihimo on taltutettava!

Kun minä todella nautin niistä smoothiesta! Hedelmistä, vihanneksista, marjoista. Ne maistuvat hyvältä! Paremmalta kuin mitkään valmisrasvaisetjaylimakeat "herkut".

Aloitin taloni kuntosalilla käynnin. Itse asiassa siinäkin on kuukausimaksu, noin 40 euroa, mutta antaa kirpaista. Kyllä maittoi jalkatreeni ja vatsalihasten teko -  ihanaaihanaaihanaa pitkästä aikaa! Ensimmäinen treeni kesti kovin vähän aikaa, mutta jo tätä kirjoittaessani jalkani vipattaa uutta salikertaa ajatellen. Kuntosali on rakas ja kaivattu.

Kerron itselleni: "Katso näitä kuvia. Katso ja mieti, miksi haluaisit pysyä yli 80-kiloisena? Miksi et haluaisi voida hyvin? Mikä herkku, jonka syöt muutamassa minuutissa, voittaisi päivien hyvän olon?"

Tumblr_m43d3a0zcy1rpfn3vo1_1280_large
Health3-collage-950x950_large
Tumblr_mji7r9hnqu1s5rwe4o1_500_large

Tumblr_mjd1u4xvcf1s3jaclo1_500_large

Tumblr_mjzk35ql4v1qdqlnso1_1280_large

Tumblr_mjr54pmjy31r2wru3o1_1280_large
Tumblr_miono7hoho1s1zr0to1_500_large


2 kommenttia:

 1. Heippa Sam :)

  Jos sulla on jossain vaiheessa tunti aikaa, katso ihmeessä tämä Patrick Borgin luento painonhallinnasta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yZSLN1SIYKY

  Mies puhuu asiaa ja herättää ajattelemaan vähän eri tavalla monista laihdutukseen liittyvistä asioista (kuten nyt vaikka tahdonvoimasta ja herkuttelusta).

  -Kawis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kawis! Kiitos hirmuisesti kommentistasi, linkittämäsi video sai jotenkin katkaisemaan kaamosmasennuksen :) Kyllä se tästä vielä ;)

   Poista