maanantai 1. huhtikuuta 2013

Blogin muokkausta ja kotimaisemia

No vihdoin sain päivitettyä blogia ja tehtyä siitä hieman raikkaamman! Pidän blogeista, joiden ulkonäöissä jokin tietty asia jää elävästi mieleen. Vaikka tietysti se kirjoittaja tekstien takana merkitsee enemmän, onhan kivaa tykätä myös siitä mitä näkee!

Omassakin blogissani (sekä vanhassa versiossa että uudessa) olen yrittänyt lisätä pieniä yksityiskohtia. Ainakin hetken aikaa nykyinen taustakuva ja tyyli viehättävät minua :) Toivottavasti en kyllästy yhtä nopeasti kuin yleensä. Miltä tämä teistä näyttää?

Vaihtaessani blogin tyyliä perusasioista lähtien sain yhden erittäin kaivatun jutun aikaiseksi: Lukijat -sivupalkin! Eli vihdoin blogini lukijaksi voi ryhtyä hieman helpommin kuin omista hallintasivuista veivaamalla! Ainakin itseäni tämä lohduttaa. Kiitos vielä Mariann:lle aiemmasta avustasi! :)

Päivä on mennyt sivustolla leikitellessä, kenties myöhemmin kirjoitan oikean päivityksen. Muutama kuva tähän vielä loppuun! Niissä esiintyy nykyinen kotikatuni ja lähestulkoon ikkunoideni maisemat. Ei yhtään hullumpaa, vaiko? ;) Näillä kulmilla pitäisi viihtyä kuukausia!Hyvää aprillipäivää kaikille! Ei narrailla liikaa - ihan sopivasti vain!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :) Tahdotko yhtään paljastaa, että mistä päin maailmaa nuo kuvat ovat..?

  VastaaPoista
 2. Noi siun maisemat näyttää siltä, että haluan pois mukakeväisestä Suomesta ihan just ja mahdollisimman kauas. :D Inhoan kevättä ja tää aika vuodesta on kaikkein pahin. Mieluummin pimein ja loskaisin syksy kuin tämä valoisa, luminen kevät. Mutta asiaan, tämä uusi ulkoasu on hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin tämä kevät tuntuu erityisen pahalta, edes maisemanvaihdos ei tuntunut auttavan siihen. Eli tiedän tunteesi täysin! :) Kesän toivossa edetään! Ja kiitos :)

   Poista