maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nuudelittoman viikon nautinnot

Tähän blogaukseen olen liittänyt kaikenlaisia kuvia syömingeistäni viikon ajalta. Oikeastaan kaikkia ruokailuja tuli kuvattua erittäin yksitoikkoisesti! Varsinkin aamupalaa ja päivällistä. Kerrottakoon siis lisäksi ihan tekstin muodossa aterioistani. Ruokailujen ohella join siis hirmuisesti vettä, kuten edellisestä tekstistäni arvannee. Lisäksi tuli joitain makuvesiä juotua, ne voinee kai laskea herkuiksi.

Aamupalalla söin pääasiassa paahtoleipää (ilmaista hostellissa) ja jogurttia. Välillä seurana oli myös vesimelonia. Ja mitä ilmeisimmin myös porkkanaa... Huomaatte kyllä pian, mitä vihannesta rakastan yli kaiken.

Lounaat olivat enemmän tai vähemmän terveelliset. Joko popsin kaupasta ostettua valmissalaattia tai sitten purkitettuja mangoja sekä aprikooseja. Ja miksi purkitettuja? Koska ne olivat sikamaisesti halvempia kuin tuoreet ja toisaalta täyttävämpiä. Mutta jatkossa en sellaisiin koske, jotenkin elastinen maku niissä.



Päivällisillä nautinto oli suurimmillaan! Vaikka kuvissa pääraaka-aineina olivat jauhelihakastike ja pasta, niin tuli myös sushiakin ja lihakeittoa syötyä. Kasvisten määrä on suuuuuri. Ja ne olivat minusta paras osa ateriaa! Porkkanoita noms noms noms.


Juustoa, oijoijoi!
Pääateriana - kasviksia!

Jättiateria, jonka seurauksena kunnon mahakivut... 
Herkkujakin välillä popsin. Jo ensimmäisenä nuudelittomana iltana nautiskelin vesimelonia ja suklaata, hupsista. Lisäksi Gelato eli italialainen jäätelö veti liikaa puoleensa; pallo Kinder-suklaajäätelöä ja pallo Snickers-jäätelöä. 



Näin nopeasti ja ytimekkäästi tiivistettynä. Kyllä tuntuu hyvältä olla ilman nuudelipaholaisia ;) Lompakko valitettavasti ei kiitä, joten täytyy suunnitella miten jatkossa etenen... Mutta murehdin sitä myöhemmin!

Treffeistä sen verran, että... oli hassua. Ja tarkoitan sitä, kuinka rennolta minusta tuntui puolitutun ihmisen seurassa. En stressannut kaksoisleukojani tai jättimahaani. Olin pukeutunut reppureissausvaatteisiini, sillä eihän minulla muuta olekaan. Mutta tosi hyvä olo pysyi koko illan :) Sovimme, että otan yhteyttä, jos haluan tavata uudestaan. ;) Sitä siis tuumailemaan!

2 kommenttia:

  1. Nam, porkkanaa! <3 :D Vesimeloni on kanssa nam. Ite syön kyllä surutta purkkihedelmiä silloin tällöin. Useimmiten ostan tuoreena maun takia, mutta ananas tulee melkein poikkeuksetta purkista, koska en osaa käsitellä sitä tuoreena. :D Kivoja noi kuvat, havainnollistaa aika hyvin niitä syöminkejä! Vois iteki joskus kuvailla, jos viitsis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä ananaksesta, joskus taannoin yritin tuoreesta (ja kokonaisesta) ananaksesta jotain, mutta olin onnistua vain sormien menetyksessä :D Purkit oat liian näppäriä! Ja kiitos kiitos :) Odottelen ottamiasi kuvia blogissasi ;)

      Poista