sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Alku aina pahin, eikö?


"Tänään-on-loppuelämäni-ensimmäinen-päivä"-päivä! Ajattelin aloittaa urakkani kunnon vanhanaikaisella pessimistisyydellä! Kaikki mikä on pielessä ajatuksessa "on hyvä idea laihduttaa reppureissatessaan!"

Ensimmäinen ongelma: Raha-ruoka -ongelma.

Tottahan toki minulla on rahaa halpaan ruokaan. Mutta pyörin tällä hetkellä maassa, jossa kasvisten ja hedelmien järkyttävän kallis hinta aiheuttaa kylmiä väristyksiä. Pieni probleema. Se halpa ruoka, jota söin opiskellessa - makaronit, yleensäkin valkoisen vehnän tuotteet - ovat kiellettyjen listalla. Ja rakastan niiiin paljon kotona tehtyä pasta-annosta. Eikä se maksaisikaan kamalasti. Mutta ei voi mitään, täytyy löytää ratkaisu!

Toinen ongelma: Hostellien tarjoama ilmainen aamupala.

Oikeasti sen ei pitäisi olla ongelma. Olenhan köyhä ja käytän kaikki mahdollisuudet syödä ilmaiseksi! Mutta oijoijoi, hostellien aamupala koostuu pääasiassa vaaleasta paahtoleivästä, ylimakeista marmelaadeista ja muroista. Ei ole hyväksi laihdutukselle tämä. Mitä voi köyhä tyttö tehdä...

Kolmas ongelma: Urheilu ilman hikeä!

Kuulostaa hassulta, eikös? Tarkoitan siis: kannan mukanani 60 litran rinkkaa, ja minulla ei ole todellakaan ylimääräisiä vaatteita mukana. En haluaisi ostaakaan uusia, sillä ne eivät kuitenkaan mahtuisi rinkkaani mukaan. Joten ratkaistavana on, miten käyttää vanhoja vaatteitani sekä liikuntaan että kaikkeen muuhun!

Siinä ongelmani pieneksi hetkeksi. Eli ainakin vuodeksi. Tästä on hyvä lähteä kauppaan katsomaan, onko kasvisten hinta kärsinyt inflaatiota tai mitä.



Tästä se lähtee! Käytän pois makaroonit jotka aiemmin ostin, ja sitten alkaa vehnästä kieltäytyminen! Tai ainakin vähentäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti