sunnuntai 16. joulukuuta 2012

The feeling after a workout ❤

Tumblr_meupxdnsmw1s08uz5o1_500_large
weheartit
Voittamaton fiilis! Tänään treenasin kuntosalilla ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen. Olin malttamaton kuin lapsi jouluna! Ja reenit meni sikahyvin! (Joulu - sika, hehheh. Joulutunnelmissa ollaan!)
  

Juoksumatto ❤ Kuntopyörä ❤  Cross Trainer ❤ Jalkaprässi ❤

Mieleni halusi rynnätä kaikkiin laitteisiin ja rykäistä oikea megaluokan treeni, mutta rauhoitin itseni. Neljä edellämainittua laitetta ja kahden tunnin harjoittelu passaa hyvin alkajaisiksi. Huomaa kyllä, etten hetkeen ole kuntosalilla käynyt, sillä ihan perusliikkeistäkin sai kunnon hien aikaiseksi. Oli niin ihanaa! Onnistumisen kruunasi 15 minuutin hölkkä, joten sain yhden tavoitteen hoidettua!

Kyseinen kuntosali on aika passelin kokoinen. Naisille on myös oma alueensa, joka meikäläistä piristi aikamoisesti. Ei vielä tee mieli pomppia näiden kilojen kanssa miesjoukkojen edessä! ("Vielä?" Voiko ikinä tehdä mieli?!) Kuntosalin puolella peruslaitteita on paljon ja ne ovat uusia. Juoksumattojen edessä on viisi televisiota, joista yhdestä tulee musiikkia ja muiden ohjelmia voi kuunnella kuulokkeilla. Salilla järjestetään myös erilaisia jumppia, joista muutamaa aion huomenna testata. Jos kotikaupungissani Suomessa olisi samanlainen sali, se olisi ehdottomasti lempparini!

Testasin sitten vaakaakin ja painoa on tullut kaksi kiloa takaisin. Ei mikään ihme viime päivien herkuttelun ja laiskottelun takia. Mutta tämän päivän treeni meni niin hyvin, etten jaksa kiloista murehtia! Niitä ehtii sitten miettiä jouluna ihan kylliksi.

Huomenna reenataan vatsoja ja kokeillaan zumbaa! Ja jos fiilistä riittää niin miksei BodyCombatiakin.

PS. Rakastan quoteja (miten se suomennetaan? Lausahduksia?) ja tsemppitekstejä. Mutta niiden pitää olla joko a) ironisia tai b) paskamaisia ja suorasukaisia. Eli vttumaisia. Ne ärsyttävät niin paljon että kannustavat jatkamaan. Sillä minuahan eivät tuntemattoman tyypin kirjoitukset hauku! Minä voitan ne!

PPS. Miten minä oikein kuvittelin, ettei kukaan huomaisi painonpudotustani? Tai siis olin kuvitellut, että jouluna saapuvat ystäväni huomaisivat ensimmäisinä muutoksen. Mutta eilen sain hehkutusta monelta suunnalta, kuinka paljon olenkaan laihtunut! Onnistumisia senkun satelee! Niiden rohkaisemana kerroin eräälle ystävälleni kasvotusten, että olen pudottanut painoa ja jatkan vielä laihduttamista. Ja hän oli kovin rohkaiseva ja ihana.

Ehkä minun pitäisi olla avoimempi painonpudotuksen suhteen. Aluksi pelkäsin niin paljon ihmisten reaktioita, jos joku tuttu nauraisi ja pilkkaisi laihduttamiselleni. Mutta kaikki ovat olleet positiivisesti yllättyneitä ja niin innostavia. Tottakai nyt on paineita onnistua painonpudotuksessa! Siinäpä vasta motivaatiota!

5 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että oikein pursuat intoa ja positiivisuutta! Siitä se lähtee, hyvä hyvä! :) Ja hieno juttu, että olet saanut viime aikoina niin paljon kannustavaa palautetta joka puolelta. Onko sinulla muuten täällä painolukemia? Olisi kiva tietää, millaisissa luvuisa liikut :) Ymmärrän, jos et halua niitä julkistella, ei tietenkään ole pakko, mutta täältä ainakin lähettäisin kiinnostuneita uteluita! ;)

    Mutta pidä tuo tsemppi päällä ja muista rentoutua ja nauttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules, heitin sulle pikku haasteen omassa blogissani :) Käypäs vilkaisemassa jahka kerkiät!

      Poista
    2. Huijui, kiitoksia huimasti! :) Toivon, että tämä energiapiikki jaksaisi kannatella mahdollisimman pitkälle! Ja kiitoksia myös haasteesta, ne ovat pieniä piristyksiä arkeen ;)

      Ja ihan vielä en kehtaa painoani paljastaa, se on piskuisen liian herkkä paikka :) minulla on jäänyt jonkinlainen kauhu painolukemia kohtaan, sen jälkeen kun äiti aikoinaan sanoi että "Nainen ei saisi painaa ikinä enempää kuin hänen syntymävuotensa". Äitini on syntynyt -65 ja ei sen enempää painakaan. Minä siis painan aiiiiivan reippaasti enemmän kuin syntymävuoteni :D

      Mutta ehkä painonpudotuksen myötä kehtaan ilmoittaa painoni jo lähitulevaisuudessa!

      Poista
  2. Sinulla on tosi hauska ote kirjoittamiseen ja painonpudotukseen! Löysin tänne blogiin vasta äskettäin ja seurantaan meni. :) Tämä on todella mielenkiintoinen blogi, sopivan erilainen muihin verrattuna. Tsemppiä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kommentista! :) Tapani laihduttaa eroa kyllä muista painonpudottajista aika lailla, niin hyvässä kuin huonossakin. Lopputuloksesta sitten näkee, oliko tämä kannattavaa...

      Tervetuloa messiin! ;) Minulla on ollut sinun blogisi seurattavana jo hetkisen aikaa, hirmuisesti tsemppiä sinnekin päin!

      Poista