lauantai 23. helmikuuta 2013

Back on track!

Hassua, kuinka nopeasti blogaamiseen ja toisten teksteihin voi jäädä kiinni! Jouduin olemaan muutaman viikon poissa koneelta, ja näinkin lyhyenä aikana kaipailin kirjoittamaan. Mutta reppureissatessa on lähes mahdotonta olla jatkuvasti yhteyksissä. Varmasti minulle tulee myöhemminkin tällaisia hieman pidempiä taukoja. Olenkin käyttänyt päivän selatessani seuraamiani blogeja! Näin sitä vapaapäivää kulutetaan :)

Mitäs ihmettä olen siis puuhaillut? Matkannut puolelta toiselle! Ja kulunut viikko oli ruuan suhteen täydellinen; ei kuitenkaan painonpudotuksen malliin. Vaan erilaisten herrrrrkkujen myötä! Viime viikko meni reissussa. Jonka hintaan kuului buffet-ateriat. Kolmasti päivässä. Söin kaikkea, paljon ja huolella. Fiiliksenä...

Tumblr_mgonlnnpti1rhtjoao1_500_large




Matka oli herkullisuutensa lisäksi mahtava! Ja suureksi yllätyksekseni paino pysyi samoissa kiloissa.  Ei siis jäänyt mitään kaduttavaa; tapasin ihania ihmisiä ja tutustuin uskomattomiin kaupunkeihin :) Hieman haikein mielin siirryn takaisin nuudeliruokavalioon.

Sitten aikamoiseen harmitusaiheeseen. Sillä vaikka paino ei noussut - luksusaterioita nauttiessa - niin viimeiseen kolmeen kuukauteen painoni ei ole myöskään laskenut. Viisari ei ole siis värähtänytkään suuntaan tai toiseen. Eli minun pitäisi muuttaa jotain! Huhtikuussa tosiaan "muutan" "omaan asuntoon", ja tuota ennen matka jatkuu junan kyydissä.

Huhtikuussa minulla on kuntosali, uima-allas ja oma jääkaappi täytettävänä. Siihen mennessä minulla on kahdenkymmenen henkilön kanssa jaettava jääkaappi/raahattava kylmälaukku. Eli homma hoitoon ruokavaliolla! Tähän toteamukseen päätän tämän asiasta toiseen pomppivan tekstin. Olkoon seuraava kirjoitus taas asiapitoisempi ja normaalimpi ;)

Tumblr_lli03rcwub1qg8g7vo1_500_large
weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti