tiistai 5. helmikuuta 2013

Kuinka ärsyyntyminen kaikkoaa?

Ei näin.

Moka nro 1:
Olen ärsyyntynyt ja ahdistunut kuin olisi piikki tungettuna jonnekin syvälle. Lähden kauppaan päässäni ajatus: "Nyt syön pahan olon pois." Tajuan kuitenkin koko ajan, ettei se ruoka helpota oloa vaan pistää ärsyttämään lisää. Koko ajan tiesin sen, mutta luotin herkkujen helpottavaan voimaan. Halvalla kun kaupasta lähti niin ostin paljon ja kaikenlaista.

Pieni korjaus nro 1:
Palatessani hostellille järkyttävä nälkä alkaa vaivata. Päätän ennen herkkujen ahmimista tehdä oikeaa ruokaa: pastaa, juustoa ja Sweet Chili Honey -kastiketta. Tämä on muuten semmoista herkkua että oksat pois! Jokainen haarukallinen on nautinto! (Reppureissaus-ruuasta voi saada omanlaisiaan nautintoja, hah.)



Moka nro 2:
Makaan hostellini sängyssä kirja sylissä. Mietin, että nyt on rohmuamisen aika. Vedän neljä (!!!) donitsia, jotka on kuorrutettu ällömakeasti ja siten ovat uskomattoman hyviä. Toisen kohdalla tunnen herkkuhaluni tyytyneen, mutta mieltäni vielä ahdistaa. Mahani alkaa kiertämään, sillä se ei ole tottunut herkkuihin ja naposteluun samalla tavalla. Oikeastaan se sattuu jo. Syön silti vielä yhden donitsin. Hei haloo!



Moka nro 3:
Tämäkään ei vielä riittänyt. Donitsien makeuden jälkeen suolaisenkaipuu iski, joten ahmin pussillisen juustonaksuja. Aluksi jopa nautin niistä, lopulta syön vain koska syön. Maha jyllää, sattuu. Itse asiassa mielen ahdistus on hiukan hälventynyt, mutta en tiedä, auttoiko siihen ylinmäärin syöminen vai rentoilupäivä.

 

Moka nro 4:
Syön vielä yhden donitsin. Ihan vain koska se on jäljellä. Huomaan donitsikopan tyhjäksi, olin syönyt kaiken päivän aikana. Sitten nukkumaan mahakivun saattelemana.

Lopputulos:
Ahmiminen 4 - Sam hädin tuskin 1

Semmoinen herkuttelun kuningaspäivä. Ei muuten edes naurata. Syy ahdistukseeni oli suuri, mutta voiko sitä tyynnyttää tällaisella ahmimisella? Se saattaa hetkeksi helpottaa. Mutta paska fiilis kuitenkin jäi ja sen kaveriksi mahakivut. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun toden totta repsahdin ruokavaliossa.

Mitä opin? Herkuttelu on kivaa sen muutaman sekunnin, mutta eiköhän kipeä vatsa kerro, ettei se kannata. Ärsyyntyminen ei kaikkoa ahmimisella. Tämä oli loistava opetus minulle. Eiköhän jatketa helmikuuta paremmissa tunnelmissa ja onnistumisilla! ;)

315530_2240112357242_1081028502_32067729_588330878_n_large

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti