lauantai 26. tammikuuta 2013

Suunnittelun huumaa

Olen niin valtavan innoissani, etten ihan tosissani meinaa pysyä nahoissa! Muutaman päivän ajan on ollut sellaista tärinäjännitystä ja tulevan odotusta. Minä, joka en normaalisti suunnittele mitään ja olen täysi nahjus, olen saanut kaikenlaisia päätöksiä tehtyä ja ne näyttävät vielä onnistuvan!

Tein oikein listan asioista,  jotka ovat myllertäneet päässä! :)

> Huhtikuun alusta alkaen asustan omassa kämpässä! Pikkuhiljaa alkaa tämä hostellielämä maistua puulta, ja moni reppureissaaja (joka viettää kuukaudenkin samassa kaupungissa) metsästää huonetta tai huoneistoa. Nyt kävi tsägä kohdallani, ja tein puolen vuoden alustavan sopimuksen huoneeseen. Ei tarvitse jakaa pientä tilaa kahdeksan ihmisen kanssa!

> Talossa, jossa tulen asumaan, on myös kuntosali ja uima-allas! En tiedä, mitä niiden käyttö mahtanee maksaa, mutta palaan mieluusti kuntosali-treenaajaksi! Olen nähnyt monia unia kuntoilusta salilla. Olenko hieman liian innoissani...?

> Kun muutan tuohon uuteen kämppään, aloitan kunnon painonpudotuksen! Mitä tämä tarkoittaa? Ensinnäkin paneutumista kuntosaliin ja uimiseen. Lisäksi teen lenkkeilystä arkea. Ja rupean todella seuraamaan syömistäni! Haluan täyttää ruokavalion kasviksilla ja hedelmillä.

> Ostan treenivihkon, johon kirjaan kaikki liikunnat, onnistumiset ja mietinnät. Aiemmilla kerroilla olen kirjannut säälittävästi muutamat ensimmäiset kuntoilukerrat ja sen jälkeen tyystin unohtanut muistiinpanot. Nyt aion hankkia niin upean (ja luultavasti tyyriin) vihkon etten vain voi jättää sitä sivuun!

> Ostan vaa'an! (Tämä on vielä suunnitteluvaiheessa, sillä mitä teen vaa'alla, kun muutan jossain kohtaa pois kämpästä? Ehkä joku voi ennemmin lainata vaakaa? Noh, katsoo tuota sitten. Nyt kuitenkin unelmoin siitä, että voisin seurailla painoani hieman tarkemmin.)

> Vuoden alkoholittomuusajatus. En osta alkoholia 12.1.2014 saakka. Eli saan juoda muiden tarjoamia juomia, mutta omia rahoja en tuhlaa moiseen. Pidän tämän ennemmin "ajatuksena" kuin "lupauksena", sillä en halua aiheuttaa itselleni paineita (ja joiden takia epäonnistuisin varmasti.) Uskon vahvasti voivani paremmin ilman alkoholia niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sosiaalinen puoli toisaalta muuttuu aika varmasti, mutta mihin suuntaan...

> En mene lempipubiini, ennen kuin olen pudottanut yhteensä 18 kiloa projektin aikana. Pudotettuja kiloja on tällä hetkellä 12. Eli ei mikään paha välimatka. Lisäksi tuon alkoholittomuusajatuksen takia en haluakaan samantien mennä suosikkipubiini ja kohdata alkoholittomuuden haasteet. Haluan seuraavan pubnautintoni olevan palkinto elämänmuutoksen edistymisestä :)

Mutta ei hätää, vaikka asun omassa kämpässä/normalisoin arkea, reppureissaus ei jää minnekään. Sillä tuon puolen vuoden aikanakin tulee matkattua aikalailla suuntaan ja toiseen ;) Nyt on  semmoinen tsemppi päällä että naurattaa itseäkin. Muutosta, muutosta!

2 kommenttia:

  1. Huumaa huumaa! Se on oikein, suunnitelmasi kuulostavat hyviltä! Mutta älä tee liikaa sääntöjä ja muista nauttia kuitenkin, eikös vaan :)

    Pakko muuten sanoa, että tulit joku viikko sitten uniini :D Näin unta, että olit tullut mun luo kylään tai jotain x) Älä kysy, mistä tällaiset unet, mutta tällaista sitten tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, pitänee hieman rauhoittua tästä suunnittelun innosta :D (En nimittäin nukkunut viime yönä, kun tein Word-tiedostoja tulevista liikuntakerroista ja syömisistä. Huonekaverit ihmettelivät koko yön jatkuvaa tietokoneen naputusta...) Olen innosta sekaisin!

      Pisti kovasti hymyilyttämään tuo unesi! Hassu mielen tempaus ;)

      Poista